Följ Green Cargo

​Ted Söderholm talare på Forum Infrastruktur

Nyhet   •   Dec 05, 2019 15:25 CET

Foto: Pax Engström

Den 3 december hölls konferensen Forum Infrastruktur i Stockholm som är Dagens Nyheters och Dagens industris gemensamma satsning på en branschöverskridande mötesplats för infrastruktur. Transport, energi och telekom – aldrig tidigare har de olika områdena haft fler beröringspunkter. Temat för dagen var digitalisering.

De digitala utmaningarna är till stora delar likartade och uppgiften att ställa om till ett hållbart samhälle är gemensam. Det är tydligt att det finns ett stort ömsesidigt beroende.

Vår vd, Ted Söderholm, deltog som en av talarna och presenterade Green Cargos omedelbara prioriteringar: säkerhet, punktlighet och lönsamhet och hur infrastruktur och digitala lösningar idag är en hygienfaktor – där det definitivt finns mer kvar att göra.

- Det finns en tydlig koppling mellan fordon och infrastruktur där digitalisering blir en nyckel för att skapa effektivitet och säkra förhållanden. Tittar vi internt arbetar vi på Green Cargo med att tillgängliggöra smarta verktyg för våra medarbetare som bidrar till en förenklad vardag som bygger på en ständig förbättringskultur, säger Ted Söderholm, vd Green Cargo.